are you sillie enough

werken bij sillies
lees meer

Werken bij sillies

Wil jij werken binnen een gezellig, enigszins silly maar ambiteus team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment zijn wij op zoek naar jou in onderstaande functies. En durf jij het aan, you don’t have to be sillie to work here, we’ll train you! Stuur direct je sollicitatie naar solliciteren@silliesapeldoorn.nl.

Leerling kok

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok! Enthousiasme, gedreven, hip & spontaan zijn naast de geijkte competenties zoals: stressbestendig, enigszins ervaren en ambites van belang. Dus ben jij die spontane vrolijke leukerd, mail dan nu je CV en motivatie. De button hieronder werkt ook, anders is het Sillie.

A bit of sillies

Onze brasserie heeft een ruime opzet en een hippe uitstraling. Een vloerkleedje hier en een mooie plant daar geven het geheel een huiselijke sfeer. We willen graag dat het gezellig en toegankelijk is, voor iedereen. Je kunt zo binnen komen stappen. Boven zijn bijvoorbeeld ook werkplekken en beneden kun je lekker neerploffen voor een bak koffie. Gezelligheid is eigenlijk wel echt het steekwoord.

Berelekker

En dat menen we! Kies eens voor onze heerlijke zalm van onze menukaart. Bereid met een heerlijke groente mix, zeekraal, coleslaw, frietjes en Hollandaise saus. Deze is berelekker, dus wanneer kom jij hem proeven? Of kijk eens op onze menukaart voor alle andere lekker gerechten.